Mini-symposium Luisteren in je Leunstoel

geplaatst in: Geen categorie | 1

Stichting Voorlezen organiseert samen met het Leger des Heils Zuid-West Nederland het mini-symposium Luisteren in je leunstoel op dinsdagmiddag 5 september 2017 van 14 tot 16 uur in Zorgcentrum de Linde, Bankastraat 158 in Dordrecht.

Luisteren in je leunstoel is een nieuw voorleesproject van Stichting Voorlezen voor mensen met dementie. “Het is een fantastisch nieuw project en we hebben al veel positieve reacties ontvangen. We streven ernaar het project in januari te starten”, aldus Ilse van Donkelaar, projectleider.

Elseline Knuttel en Tineke van Sleen zijn de hoofd gastsprekers van het mini-symposium. Ze zijn ervaringsdeskundigen én specialisten op het gebied van respectievelijk lezen en communicatie. Het mini-symposium Luisteren in je leunstoel is voor iedereen die belangstelling heeft voor dit nieuwe project van Stichting Voorlezen en er meer over wil weten; voor kandidaat luisteraars, vrijwillige voorlezers en voor zorginstellingen en (politiek) belangstellenden. Tijdens het mini-symposium krijg je antwoorden op de volgende vragen: Waarom dit project? Wat is er zo mooi aan voorlezen aan mensen met dementie? Hoe gaat het in zijn werk? Hoe kun jij je aanmelden als kandidaat instelling, luisteraar of vrijwillige voorlezer? Wat is er nog voor nodig om in januari te kunnen starten?

Aanmelden? Dat kan hier hier bij Ilse van Donkelaar (projectleider).