Geef aan Luisteren voor je leunstoel

geplaatst in: Geen categorie | 0
Collecteer mee van 6 t/m 10 juni 2017

Stichting Voorlezen doet van 6 tot en met 10 juni 2017 mee met de grote landelijke Oranje Fonds Collecte. We collecteren in het gebied Binnenstad-Zuid in Dordrecht. De helft van de opbrengst mogen we voor onze stichting gebruiken. Dit jaar halen we geld op voor het project Luisteren in je leunstoel.

Ilse van Donkelaar“We staan in de startblokken om Luisteren in je leunstoel in Dordrecht op te starten. Er is veel belangstelling voor. De proef verhalenuurtjes die we hebben gedaan in het Ontmoetingscentrum Dordrecht, Het Parkhuis en in het Zuster Norma Huis laten zien hoe betekenisvol voorlezen is voor (oudere) mensen met dementie. Zodra we het financieel rond hebben, gaan we van start. We collecteren dit jaar daarom voor dit nieuwe voorleesproject en geven met alle plezier antwoord op al je vragen.” 

Wil je meer horen over Luisteren in je leunstoelt? Dat kan! Stichting Voorlezen organiseert samen met het Leger des Heils Zuid-West Nederland een mini-symposium Luisteren in je leunstoel op dinsdagmiddag 5 september. Klik hier voor meer informatie.